woensdag 7 mei 2014

Een nacht in een aurora bubbel…

Aurora bubble bij Nellim wilderness hotel


Glazen iglo’s, tipi’s, een ijshotel of wildernishut, dat logeren in Lapland absoluut origineel kan zijn is daarmee al bewezen!

Toch is het af en toe tijd voor vernieuwing, ook in het verre Lapland, en dat doen de Lappen dan in stijl, met de hippe Aurora Bubble!

Nellim Aurora bubble


Het concept:
De bubbel representeert het absolute hoogtepunt in de steeds gesofisticeerdere zoektocht naar het magische noorderlicht.

In essentie:
Nellim Aurora bubbleDe Aurora Bubble voegt het arctische wildernisgevoel samen met de prachtige nachtelijke hemel in het comfort van je eigen slaapkamer. Elke bubbel beschikt over een verwarmde slaapkamer met een groot noord gericht venster. Vanuit je warm en gezellig tweepersoonsbed kijk je op naar de arctische sterrenhemel en het dansende noorderlicht.
Noorderlicht-hunting in stijl? Absoluut!

De bubbels bevinden zich in een gebied met minimale lichtvervuiling maar toch op wandelafstand van je hotel. Indien je toch zou wensen terugkeren naar je vertrouwde hotelkamer, dan is dit dus mogelijk. Je bubbel beschikt echter ook over een badkamertje met ecologisch toilet, zodat je geen enkele reden wordt gegeven om je comfortabele bubbel te verlaten in het midden van de nacht.Er kan natuurlijk nooit een garantie gegeven worden wanneer en óf het noorderlicht op een bepaalde nacht zal verschijnen. Ook een wolkeloze hemel blijft afhankelijk van een portie geluk.

Wat we wel zeker weten, is dat de Aurora Bubbles keer op keer voor een inherent unieke en memorabele wilderniservaring zorgen. Ook een nachtje uitproberen? Dat kan

nellim aurora bubble